Türk Mutfağının Dünü Bugünü Yarını
Söyleşi / 26 Mayıs 2022, Perşembe
Üniversitemizin Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen moderatörlüğünü Dr. Kansu Gençer'in yapacağı ve Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Öncel ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Sedat İpar'ın konuşmacı olarak katılacağı Türk Mutfağının Dünü Bugünü Yarını adlı söyleşi 26 Mayıs 2022 Perşembe günü 14.00'te Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.
Söyleşinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Özkan Demir'in sunumuyla Türk Mutfağından Lezzetler Tadım Etkinliği yapılacaktır.
Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.